Download hier

relevante brochures

 

 

 

Offerte aanvragen

 

Offerte aanvragen

Kantoor

 

Wij zijn trots te kunnen terugvallen op een jarenlange traditie in het notarisvak.

 

Onze werkwijze, onze filosofie en klantbenadering zijn modern, laagdrempelig en informeel.

 

Vakbekwaamheid, creativiteit en klantgerichtheid zijn naast gedegen kennis en ervaring voor al onze medewerkers kernbegrippen in hun dagelijks functioneren.

Dit alles zult u aantreffen in ons fraaie, traditionele kantoorpand in hartje Maastricht aan het Vrijthof. Parkeergelegenheid is aanwezig in de moderne parkeergarage voor de deur.

 

Wij werken nauwgezet, gedegen en uiteraard zeer professioneel. Maar wel altijd snel en binnen de gevraagde (realistische) termijnen. En op het financiële vlak kunt u als onze klant gerust zijn: onze tarieven zijn zeer redelijk en derhalve beslist concurrerend te noemen.

 

In de tegenwoordige tijd zijn kennisnetwerken uitermate belangrijk. Naast een kwalitatief hoogwaardig netwerk van bijvoorbeeld fiscalisten, accountants, organisatie adviseurs, beschikken wij over uitstekende contacten met universiteiten en zijn onze juristen lid van diverse specialistenverenigingen. Ook zijn wij aangesloten bij het landelijk netwerk NICO Notarissen en het internationaal netwerk Lexunion.

 

Kijk voor meer informatie op de contactpagina. Ook kunt u hier de routebeschrijving vinden.